Nyheter

Hjälp på väg till Ukraina

Genom några gamla och nya vänner kan vi meddela att medicinsk utrustning är på väg att skickas inom kort ner till Ukraina. Det är både läkare och medicinare som har gjort detta möjligt. Ett stort tack till er. Flera mindre transporter är på väg ner till gränsen inom dom närmaste dagarna för att hjälpa både på den Polska och Ukrainska sidan.

När det gäller barnen från barnhemmen som är i Tyskland försöker man fortfarande lösa de sista dokumenten för några av barnen. Man väntar även några familjer som ingår i ett av projekten i barnhemmet ”Mamma tillsamman med barn”. Vi hoppas på ett nytt samtal under dagen med Tyskland så vi kan ge er en uppdatering.

Fortsätt stötta oss.
Bilden är ritad av en elev i åk 6 i Göteborg. En hel klass att ritat teckningar till de ukrainska barnen.

Lämna ett svar

sv_SESwedish