Nyheter

Karantän Covid-19

Många har frågat när barnen kommer till Sverige från Tyskland. Vi har tidigare berättat att man väntar in på en del dokument som måste vara klara innan. Vi har också informerat att några familjer till skall ansluta till gruppen i Tyskland.

När barnen kom till Tyskland testade några av barnen positivt för covid-19.Igår fick vi veta att större delen av barnen sitter i karantän och att dom måste sitta minst till fredag den 11 mars. Inte nog med att barnen flytt ett krig på dom mest skräckfyllda sätt så blir dom sittande i karantän.

Vi hoppas att under tiden så hinner de familjer som kommer efter hinner fram innan resan fortsätter till Sverige och att de dokument som behövs hinner bli klara. Vi ber alla som vill fortsätta att stötta oss med bidrag. Och enormt stort tack till er som redan stöttat.

Lämna ett svar

sv_SESwedish