Läger

Varje år försöker vi anordna ett läger i samarbete med Fadershuset och olika organisationer.

Barnen som kommer hit till Sverige är barn som har levt på gatan och äntligen har blivit omhändertagna av Fadershuset i Ukraina, där dom får all hjälp dom behöver. En del barn får man lära att använda en toalett, äta med bestick, vänja av dom från droger.

Under 2-3 veckor får dom bo och må gott i Sverige, här kan dom andas frisk luft, få ordentligt med nyttig mat. Finns det utrymme så får dom även någon eller några härliga upplevelser. Att ha lite skoj i ett badpalats är inget som hör till deras vardag så detta blir en enorm upplevelse för barnen.

Förutom detta så finns det vuxna med dom hela tiden som leker, pratar och pysslar med med barnen, detta är heller ingen självklarhet för barnen.

De åren som vi inte kan ta hit alla dessa underbara barnen så skänker vi pengarna till det läger som
anordnas av Faderhuset själva ( Island of Treasures ). 

För att vi skall kunna ordna ett lägret i Sverige behöver vi samla in ca 130,000:-.
Dessa pengar går bland annat till resan för ca 25 barn och ca 5-10 ledare, resetillstånd, mat för ca 40-50 personer i 2-3 veckor, och hyra av boende i form av bygdegård eller kollo.
Inga gåvor är för små, har du företag och har möjlighet att skänka kläder, mat eller leksaker för barn mellan 5-14 år så är vi jätte tacksamma för det också, kontakta oss i så fall på kontakt@ukrainakids.se.

Vill du skänka en gåva så läs mer här>>>

sv_SESwedish