Insamling

Lauras insamling till Ukraina en del av Ukrainakids.se

Sedan kriget startade 24 februari 2022 har vi haft ett samarbete med Lauras insamling till Ukraina där hon med flera volontärer samlar in alla typer av förnödenheter till Ukraina. Allt från mat, kläder, skor, cyklar, leksaker, medicin. Tillsammans har vi fått ihop över 60 lastbilar med förnödenheter som gått till Ukraina.

Laura med sin eldsjälar jobbar hårt för att få allt att gå runt, mitt i allt som har med insamling och sorteringar, lasta och lasta av lastbilar, hjälps vi åt med att föra barn och familjer säkert till Sverige.

Vill du vara med att bidra till vårt arbete?
Vi tar gärna mot dina gåvor i Stenungsund eller i Göteborg

Du kan också skänka ekonomiskt stöd genom switch eller banköverföring

Vårt samarbete har fungerat så bra att vi har beslutat att ”Lauras insamling till Ukraina” skall bli en del av Ukraina kids second hand för ett mer långsiktigt arbetet.

Vi tackar alla som varit med att göra detta möjligt att kunna hjälpa så många människor i Ukraina och även de som lyckats fly till ett annat land.

Vi tror att alla längtar tills kriget är över, då startar ett ännu större arbete, Ukraina skall inte bara byggas upp, familjer och vänner skall återförenas. Vi hoppas att du vill vara med att bidra till detta arbete genom att skänka en gåva till oss.

sv_SESwedish