Nyheter

Framme i Tyskland

Strax efter 13:00 kom bussarna fram till den tyska organisationen, en glädjande nyhet. Barnen kommer äntligen få vila ordentligt efter 3 nätter på en buss. Vi har för en liten stund sedan pratat med ledarna och kommer fortsätta samtal imorgon.

Nu behöver alla få en chans att återhämta sig och vi kommer återkomma under morgondagen med mer information. Vi vill tacka alla för all hjälp, tack till er som skänkt gåvor i alla former, tack till er som vill öppna upp era hem, tack till er som ber för barnen, tack till er som klickar på dela knappen, tack till alla kyrkor som hjälper till.

Vi ber er att fortsätta hjälpa till, även att barnen kommit fram till Tyskland så är inte ”resan” över, nu börjar ett stort arbete för att barnen skall må bra.

Lämna ett svar

sv_SESwedish